Za 2 papirnata kalupa promjera 117 i visine 12 cm
Prvo tijesto
brasno 400 g
starter 225 gr (100% vlaznost)
voda 140 gr
secer 100 gr
4 zumanjka
maslac 40 gr
pasta od crnog sezama 80 gr
Drugo tijesto
brasno 200 gr
secer35 gr
mlijeko u prahu 15 gr
4 zumanjka
voda 65 gr
sol 7gr
zlica meda ili tekuce glukoze
aromati(vrecica mahlepia, sjemenke od 10-15 plodova kardamona,zlica arome za panettone,vanilija)
pasta od crnog sezam 80 gr
maslac 40 gr
150 gr tamne cokolade u zetonima
meso od 2 veca manga, isjeceno na kockice
Postupak je isti kao i za obicni panettone, s tim da se maslac i pasta od sezama lagano umiksaju viljuskom prije nego se dodaju u tijesto.
Za sljedeci put bih dodao 10-15% vise maslaca, isto vazi za cokoladu i mango.
Nema komentara:
Objavi komentar